Торт «П’яна вишня»

Інгредієнти:

Для тіста
яйця 5 шт
цукор 1 скл
сметана 3-4 ст.л
какао 2 ст.л
сода 1,5 ч.л.
мука 2 скл.
Для крему
масло 400 г
згущенка сира 250 г
вишні 300 г

Торт «П’яна вишня». Рецепт з фото

Цей смачний рецепт торта в моєму записнику на першій сторінці. Раніше його готувала моя мама. І я дуже любила її торт «П’яна вишня». Тепер роблю його сама. Легкий у приготуванні, але смачний і ароматний. Приємний шоколадно-вишневий смак з легким присмаком алкоголю. Спробуйте мій домашній рецепт торта!

Як приготувати

Білки збити, додати цукор, збити, жовтки, збити. Додати сметану, соду, погашену оцтом, муку, какао. Перемішати. Викласти у форму. Пекти при температурі 180-200 град приблизно 40 хв. Охолодити. Розрізати горизонтально на 3 частини. Крем. М’яке масло збити, поступово додаючи згущене молоко. Середній корж покришити на дрібні частинки. Додати крем, вишні. Добре перемішати. Викласти крем на нижній корж. Розподілити ложкою. Прикрити верхнім коржем. Злегка притиснути. Поставити у холод для застигання. Зверху торт «П’яна вишня» залити шоколадною помадкою(рецепт тут)

0/5 (0 Reviews)