Торт на День Валентина

Інгредієнти:

Бісквіт
яйця 4 шт.
цукор 4 ст.л.
мука 4 ст.л.
порошок до печива 1 ч.л.
олія 1 ст.л.
харчові барвники  1 п.
Маса із сиру
творог 1 кг
цукор  1 скл.
цедра лимону 1 ч.л.
ванільний цукор  1 п.
желатин 2 п.

На День Валентина хочеться здивувати і порадувати коханих смачним десертом. І цей торт з серцем в середині – прекрасний варіант! Він ефектний, гарний і дуже смачний. Насправді, серце – це бісквіт, а інша частина торта – ніжне ванільне суфле із творога. Такий собі романтичний холодний десерт. Ідеально підійде для меню на День Валентина. Легкий, апетитний. І зробити його зовсім не складно. Ось покроковий рецепт з фото. Спробуйте, Ваша половинка обов’язково гідно це оцінить!

 

Як приготувати торт на День Валентина із серцем в середині

Бісквіт у вигляді серця. Білки збити, додати цукор, ще збити. Додати жовтки, збити в густу піну. Для того, щоб надати бісквіту яскравого червоного кольору, я використала харчовий барвник. Правда, трохи перестаралась, напевне. По-моєму, моє “серце” вже занадто насичене. Я додала майже цілу пачку червоного барвника і ще трішки жовтого, для яскравого червоного відтінку! Так хотіла яскраво-червоного кольору, що не могла стриматись)))А взагалі, якщо Ви не хочете використовувати харчовий барвник – додайте 1-2 ст.л. соку буряка і тоді бісквіт буде світло-рожевого кольору. Отже, харчовий барвник червоного і жовтого кольору розчинити у 1-2 ст.л. води. Додати до збитої маси, перемішати. Додати олію, муку та розпушувач. Збити на низьких обертах міксера. Вилити у глибоку прямокутну форму, як на фото, застелену пергаментом. Випікати при тепературі  190 град. 50 хв. Вийняти з форми, остудити. Порізати на скибки, як на фото. З бопомогою форми у вигляді серця, вирізати з шматків бісквіту сердечка. З’єднати всі серця в ряд, закріпити великими шпажками в трьох місцях.

Сирна маса. Желатин залити 0,7 скл. кип’ятку, помішувати, доки не розчиниться. Творог+цукор+ ванільний цукор збити блендером. Додати лимонну цедру. Влити розчинений желатин, перемішати.

Форму, у якій пекли бісквіт, застелити харчовою плівкою. Викласти 1/2 сирної маси. Покласти серця, гострою стороню догори, трохи притиснувши їх в середину творожної маси. Викласти решту сиру, рівномірно розподілити по всій формі. Серця мають “сховатись” у сирній масі. Покласти у холодильник щонайменше на 4 години. Вийняти з форми. Вийняти шпажки з бісквіту. Прикрасити на Ваш смак, наприклад, косовою стружкою. Я посипала цукровою пудрою. 

Торт на День Валентина готовий! Смачного!

0/5 (0 Reviews)