Торт “Губка Боб”

Інгредієнти:

Для прикрашання
маршмеллоу 1,5 п.
цукрова пудра 500 г
крохмаль
харчові барвники
масло 300 г

Торт “Губка Боб” замовив мій син на своє День Народження)) Чесно кажучи, сам мультфільм я не розумію, але персонаж яскравий  та кумедний. Цей торт з мастікою із ряду тих, які готувати дуже просто. Торт Гупка Боб в домашніх умовах можуть готувати навіть ті господині, які раніше ніколи не готували торти з мастікою. Легко можна влаштувати тематичне День Народження в стилі Губка Боб. Ідей щодо дитячого свята на цю тему в інтернеті повно. Діти будуть в захваті. Тому робимо торт Губка Боб своїми руками.У Вас неодмінно це вийде!

Як приготувати

Для початку печемо торт прямокутної форми. У мене шоколадний бісквіт + сирна маса + шматочки шоколаду. Обрізаємо нерівності по боках. Чайною ложкою робимо виямки зверху в тісті – це будуть дірки у губці)). Вирівнюємо торт під мастіку. Я роблю це з допомогою спеціальної лопатки (можна ножем). Накладаю на торт грубий шар масла, збитого з цукром-пудрою та вирівнюю, щоб поверхня була без горбиків. Залишаю в холодильнику, щоб масло застигло. Виймаю, ще раз вирівнюю.

Роблю мастіку з маршмеллоу. Хоч зараз є багато інших рецептів мастіки, але я звикла саме до цього. Рецепт мармишкової мастіки тут

Розкачую жовту мастіку шаром приблизно 5 мм, підсипаючи картопляним крохмалем. Обтягую нею торт. Спочатку розправляю кути, потім боки, потім верх торта. Далі зробила очі, коричневою мастікою – штани. Відповідно так і рот, ніс , руки, ноги. Щоб досягти темно-коричневого кольору, розвела харчовий барвник водою, та пензликом пофарбувала коричневі деталі на торті.  Всі деталі пприкріплювала,змастивши їх звичайною водою.

0/5 (0 Reviews)