Тарт з ревеню

Інгредієнти:

Моя сестра продовжує радувати нас смачними рецептами з румбамбару. Цього разу, це вишуканий тарт з ревеню. Він простенький, але дуже смачний. Пісочне тісто вдало поєднане з кисленькою начинкою з ревеня. Спробуйте, смакота!

 

Для тарту:
200 г. борошна
100 г. цукрової пудри
100 гр.охолодженого масла
2 жовтки
1 ст.л. води

для начинки:
300 гр.ревеню
3 ст.л цукру
2 білки

Змішуємо всі сухі інгредієнти, додаємо масло, жовтки з водою та замішуємо тісто,і залишаємо його охолоджуватись на 30 хв.
За цей час готуємо начинку.Ревень ріжемо кубиками,білки збиваємо в пишну піну…
З охолодженого тіста розкачуємо круги відповідно до тих формочок,які у вас у вигляді тарталеток,щоб туди можна було викласти начинку.
В середину тіста викладаємо ревень, посипаємо його цукром та зверху викладаємо збиті білки.
Випікаємо при 170 градусів 30 хв

 

 

 

Додав користувач Olenka

0/5 (0 Reviews)