Інгредієнти:
Моя сестра продовжує радувати нас смачними рецептами з румбамбару. Цього разу, це вишуканий тарт з ревеню. Він простенький, але дуже смачний. Пісочне тісто вдало поєднане з кисленькою начинкою з ревеня. Спробуйте, смакота!
Для тарту: 200 г. борошна 100 г. цукрової пудри 100 гр.охолодженого масла 2 жовтки 1 ст.л. води для начинки: |
Змішуємо всі сухі інгредієнти, додаємо масло, жовтки з водою та замішуємо тісто,і залишаємо його охолоджуватись на 30 хв.
За цей час готуємо начинку.Ревень ріжемо кубиками,білки збиваємо в пишну піну…
З охолодженого тіста розкачуємо круги відповідно до тих формочок,які у вас у вигляді тарталеток,щоб туди можна було викласти начинку.
В середину тіста викладаємо ревень, посипаємо його цукром та зверху викладаємо збиті білки.
Випікаємо при 170 градусів 30 хв
Додав користувач Olenka
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!