Інгредієнти:
Для тіста | |
---|---|
шоколад чорний | 100 г |
масло | 120 г |
цукор | 50 г |
яйця | 2 шт |
мука | 150 г |
розрихлювач | 1 ч.л. |
ванільний цукор | 1 п |
Начинка з творога | |
творог | 300 г |
яйця | 2 шт |
цукор | 100 г |
вишні | 300 г |
Сирник «Мраморний». Рецепт з фото
За цим рецептом виходить дуже смачний «мокрий» сирник. Також цей пляцок має приємний шоколадний смак, дуже м’якенький, тане в роті. Він зовсім не схожий на інші пляцки – сирники, які мені доводилось робити до цього часу. Єдине, що хочу зауважити, що пляцок виходить не дуже великий і швидко розходиться. Тому можна зробити відразу дві порції. Не пошкодуєте!)))
Як спекти сирник
Для шоколадного тіста. Шоколад поділити на шматочки, розігріти з маслом у мікрохвильовці. Розмішати до однорідності. Окремо збити яйця з 50 г цукру. Змішати шоколадну і яєчну суміш. Додати муку, розрихлювач, ванільний цукор. З допомогою міксера, замісити рідке тісто.
Для начинки. Сир змішати з 100 г цукру і 2 яйцями. Збити блендером до кремоподібного стану.
Форму застелити пергаментом. Викласти ½ тіста – ½ творожної маси – вишні – решту тіста – решту маси. Дерев’яною паличкою зробити розводи.
Пекти 50 хв. при температурі 180 град. Остудити у формі. Зверху сирник полити шоколадною помадкою (рецепт тут)
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!