Сирник «Мраморний»

Інгредієнти:

Для тіста
шоколад чорний 100 г
масло 120 г
цукор 50 г
яйця 2 шт
мука 150 г
розрихлювач 1 ч.л.
ванільний цукор 1 п
Начинка з творога
творог 300 г
яйця 2 шт
цукор 100 г
вишні 300 г

Сирник «Мраморний». Рецепт з фото

За цим рецептом  виходить дуже смачний «мокрий» сирник. Також цей пляцок має приємний шоколадний смак, дуже м’якенький, тане в роті. Він зовсім не схожий на інші пляцки – сирники, які мені доводилось робити до цього часу. Єдине, що хочу зауважити, що пляцок виходить не дуже великий і швидко розходиться. Тому можна зробити відразу дві порції. Не пошкодуєте!)))

Як спекти сирник

Для шоколадного тіста. Шоколад поділити на шматочки, розігріти з маслом у мікрохвильовці. Розмішати до однорідності. Окремо збити яйця з 50 г цукру. Змішати шоколадну і яєчну суміш. Додати муку, розрихлювач, ванільний цукор. З допомогою міксера, замісити рідке тісто.

Для начинки. Сир змішати з 100 г цукру і 2 яйцями. Збити блендером до кремоподібного стану.

Форму застелити пергаментом. Викласти ½ тіста – ½ творожної маси – вишні – решту тіста – решту маси. Дерев’яною паличкою зробити розводи.

Пекти 50 хв. при температурі 180 град. Остудити у формі. Зверху сирник полити шоколадною помадкою (рецепт тут)

0/5 (0 Reviews)