Сирні палички з кунжутом

Інгредієнти:

твердий сир 300 г
мука 3-4 ст.л.
сухарі панірувальні 0,5 скл.
кунжут 2 ст.л.
яйця 2 шт.
сіль щіпка
олія для смаження

Сирні палички в паніровці з кунжутом.

Розтоплений тягучий сир з хрусткою скоринкою із зернят кунжуту… Смакота! Ця закуска прекрасно підійде на святковий стіл, до пива чи вина. Готувати її швидко. Я робила з домашноього плавленого сиру  (рецепт тут). Але для цього рецепту можна взяти будь-який, Ваш улюблений, твердий сир. Всім сподобалась апетитні сирні палички. А підсмажені зернята кунжуту, внесли до них свою хруску “ізюминку”. Крім того, це пісна страва, яку можна споживати під час посту.

Як приготувати

Твердий сир порізати шматочками приблизно 5*1*1 см, як на фото. Яйця збити вінчиком, посолити. До паніровочних сухарів додати кунжут, перемішати. Шматочок сиру вмокнути спочатку в муку, потім в яйце, потім в сухарі з кунжутом. Смажити на олії до золотистого з кожної сторони. Готові палички викладати на паперовий рушник, щоб забрати зайвий жир. Подавати гарячими.

Смачного!

0/5 (0 Reviews)