Інгредієнти:
твердий сир | 300 г |
мука | 3-4 ст.л. |
сухарі панірувальні | 0,5 скл. |
кунжут | 2 ст.л. |
яйця | 2 шт. |
сіль | щіпка |
олія для смаження |
Сирні палички в паніровці з кунжутом.
Розтоплений тягучий сир з хрусткою скоринкою із зернят кунжуту… Смакота! Ця закуска прекрасно підійде на святковий стіл, до пива чи вина. Готувати її швидко. Я робила з домашноього плавленого сиру (рецепт тут). Але для цього рецепту можна взяти будь-який, Ваш улюблений, твердий сир. Всім сподобалась апетитні сирні палички. А підсмажені зернята кунжуту, внесли до них свою хруску “ізюминку”. Крім того, це пісна страва, яку можна споживати під час посту.
Як приготувати
Твердий сир порізати шматочками приблизно 5*1*1 см, як на фото. Яйця збити вінчиком, посолити. До паніровочних сухарів додати кунжут, перемішати. Шматочок сиру вмокнути спочатку в муку, потім в яйце, потім в сухарі з кунжутом. Смажити на олії до золотистого з кожної сторони. Готові палички викладати на паперовий рушник, щоб забрати зайвий жир. Подавати гарячими.
Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!