Інгредієнти:
свиняча рулька | 1 кг |
сіль | 2-3 ч.л. |
спеції | до смаку |
часник | 6-8 з. |
гірчиця | 3 ч.л. |
вода | 1 скл. |
Як тільки у мене з’явилась мультиварка, я зразу задумала приготувати у ній свинячу рульку. Це дуже цікава м’ясна страва. Рулька у мультиварці виходить дуже смачною і апетитною. М’ясо ніжне, соковите, м’якеньке… і аромат просто неймовірний! Цей рецепт рульки прекрасно підійде як для свят, так і у будні. Завдяки мультиварці, приготувати цю страву дуже просто і швидко. Крім того, свиняча рулька є недорогою, що робить цей рецепт ще й економним. Рекомендую спробувати! Рецепт дійсно вартий уваги! Гляньте на фото: м’ясо так добре протушилось, що відпадає від костей, при цьому зовсім не пересушене!
Як приготувати свинну рульку.
Вибираємо рульку з кісткою, в якій чим побільше м’яса. Добе вимиваємо. Додатково шкробаєм ножем шкіру, щоб краще її почистити. Замочуємо у холодній воді на 1-5 год. Виймаємо, робимо невеликі надрізи на шкірі.
Маринуємо рульку. Для цього добре натираємо її з усіх сторін сіллю. Потім спеціями за бажанням. У мене суміш сухих трав для шашлика. Змащуємо гірчицею. Кілька зубців часника вичавлюємо через часникодавку. Натираємо рульку з усіх сторін. Робимо ножем отвори вздовж кістки і запихаємо в ці отвори по 2-3 цілі зубчики часника, як на фото. Щільно накриваємо та залишаємо маринуватись у холодильнику на кілька годин, краще на ніч.
У чашу мультиварки наливаємо склянку води. Потім кладемо туди рульку. Закриваємо. У мене мультиварка-скороварка REDMOND RNC-PM4506E. Для приготування рульки у цій мультиварці я вибрала режим “Тушкування” з часом приготування – 1 год. Готувала в режимі скороварка, тобто під тиском, з закритим клапаном випуску пари. Тоді відкрила клапан і випустила пар. Рулька вже була готова. Але для того, щоб утворилась хрустка скоринка, я ввімкнула режим “Запікання” ще на 15 хв.
Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!