Свиняча рулька в мультиварці

Інгредієнти:

свиняча рулька 1 кг
сіль 2-3 ч.л.
спеції до смаку
часник 6-8 з.
гірчиця 3 ч.л.
вода 1 скл.

Як тільки у мене з’явилась мультиварка, я зразу задумала приготувати у ній свинячу рульку. Це дуже цікава м’ясна страва. Рулька у мультиварці виходить дуже смачною і апетитною. М’ясо ніжне, соковите, м’якеньке… і аромат просто неймовірний! Цей рецепт рульки прекрасно підійде як для свят, так і у будні. Завдяки мультиварці, приготувати цю страву  дуже просто і швидко. Крім того, свиняча рулька є недорогою, що робить цей рецепт ще й економним. Рекомендую спробувати! Рецепт дійсно вартий уваги! Гляньте на фото: м’ясо так добре протушилось, що відпадає від костей, при цьому зовсім не пересушене!

Як приготувати свинну рульку.

Вибираємо рульку з кісткою, в якій чим побільше м’яса. Добе вимиваємо. Додатково шкробаєм ножем шкіру, щоб краще її почистити. Замочуємо у холодній воді на 1-5 год. Виймаємо, робимо невеликі надрізи на шкірі.

Маринуємо рульку. Для цього добре натираємо її з усіх сторін сіллю. Потім спеціями за бажанням. У мене суміш сухих трав для шашлика. Змащуємо гірчицею. Кілька зубців часника вичавлюємо через часникодавку. Натираємо рульку з усіх сторін. Робимо ножем отвори вздовж кістки і запихаємо в ці отвори по 2-3 цілі зубчики часника, як на фото. Щільно накриваємо та залишаємо маринуватись у холодильнику на кілька годин, краще на ніч.

У чашу мультиварки наливаємо склянку води. Потім кладемо туди рульку. Закриваємо. У мене мультиварка-скороварка REDMOND RNC-PM4506E. Для приготування рульки у цій мультиварці я вибрала режим “Тушкування” з часом приготування – 1 год. Готувала в режимі скороварка, тобто під тиском, з закритим клапаном випуску пари. Тоді відкрила клапан і випустила пар. Рулька вже була готова. Але для того, щоб утворилась хрустка скоринка, я ввімкнула режим “Запікання” ще на 15 хв.

Смачного!

0/5 (0 Reviews)