Інгредієнти:
свинина | 300 г |
куряче філе | 200 г |
батон | 1 шт. |
цибуля | 1 шт. |
сіль | |
перець | |
олія |
Оригінальна закуска на святковий стіл. Готується просто, виглядає цікаво. Рецепт закуски я дізналась від подруги, яка часто готує цю поживну страву до розсолу. На вигляд нагадує каштани (тому така і назва), має хрустку скоринку та ніжну м”ясну серединку. Ця закуска чудово підійде на свята чи День Народження. Спробуйте!
Як приготувати
Спочатку готуємо м”ясний фарш. Для цого змолоти 300 г свинии, 200 г курячого філе та 1 велику цибулину. Посолити-поперчити, додати яйце, перемішати. Батон порізати на маленькі кубики. З фаршу формувати невеличкі кульки та панірувати їх в кубиках з батону. Обсмажувати у великій кількості олії з обох сторін до золотистого. Викласти на паперовий рушник, щоб ввібрався зайвий жир.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!