Смачна паска з ізюмом

Інгредієнти:

молоко 1 скл.
дріжджі 50 г
жовтки 4 шт.
цукор 1 скл.
масло 100 г
мука 4 скл.
ванільний цук. 15 г
ізюм 1 скл.
олія 3 ст.л.

Пропоную приготувати смачну домашню паску з ізюмом. Рецепт паски дуже швидкий, чим він мене і зацікавив.  Але, так як цей рецепт паски для мене новий, тому не ризикувала одразу готувати багато тіста для паски. Порція не велика, по цьому рецепту у мене получилось 4 середні пасочки. Результатом задоволена. Паски вийшли сперові, високі, дуже смачні та пухкі. Фото паски відповідає дійсності. Хороший рецепт паски для початківців, або для тих, хто не дуже любить возитись із дріжджовим тістом.

Як приготувати

 У ледь-теплому молоці розчинити 1 ст.л. цукру та дріжджі. Залишити в теплому місці на 15-20 хв. Жовтки збити з 1 скл. цукру до білого, додати розтоплене масло ( тепле), олію, ванільний цукор, перемішати все міксером. Влити у молоко з дріжджами, перемішати. Додати муку та замісити тісто. Вкінці додати 1 скл. помитого та просушеного ізюму. Все, тісто для паски готове! Набираємо його у форми для пасок, змащені жиром. Але форму наповнюємо тістом лише на 1/3. Залишаємо паски підростати у формах на 3 години. Тісто дуже добре підросте. Змащуємо збитим жовтком, прикрашаємо за бажанням. Випікаємо паски  в розігрітій до 180 град. духовці до готовності. Перевіряємо чи пропеклись за допомогою дерев”яної шпажки.

Христос Вокрес!!! Смачної паски!

0/5 (0 Reviews)