Швидкі пиріжки з ковбасою

Інгредієнти:

кефір  0,5 л
сіль 0,5 ч.л.
яйця 1 шт.
сода 1 ч.л.
оцет 1 ст.л.
мука  2,5 скл.
Для начинки
ковбаса “Салямі” 200 г
сир твердий 100 г
зелена цибуля 2-3 гілки

Пиріжки на кефірі роблю вже давно. В мене їх люблять всі, при чому з найрізноманітнішими начинками. Хочу поділитись своїм швидким рецептом пиріжків. Насправді, часу на ліплення витрачається вдівічі менше, що мене дуже тішить))) А самі пиріжки дуже смачні. Начинку можна давати будь-яку свою улюблену. Я цього разу зробила пиріжки з ковбасою і голандським сиром, що залишились після святкування Дня Народження. Ковбаса “Салямі” ідеално підійшла. З цією начинкою вийшло дуже смачно – спробуйте обов’язково, не пошкодуєте! Мої пиріжки розійшлись практично миттєво – всім сподобались.

Як приготувати

До 0,5 л кефіру додати 0,5 ч.л. солі, 1 ч.л. соди, погашеної оцтом, 1 яйце, 3 скл. муки. Замісити тісто. Не дуже тверде, щоб пиріжки вийшли м’якенькими. Розділити тісто на дві частини. Одну частину розкачати товщиною, приблизно 5 мм. Викласти начинку, на відстані одна від одної, як на фото. Другу частину тіста так само розкачати. Накрити нею тісто з начинкою. Великим стаканом, вмокнувши його в муку, вирізати пиріжки. Якщо потрібно – доліпити руками, щоб начинка не вилазила. Я замісила досить м’яке тісто, тому воно у мене добре зліплювалось склянкою. Посмажити з двох сторін на олії, поки пиріжки підрум’яняться.

Смачного!

0/5 (0 Reviews)