Інгредієнти:
Для бісквіта | |
яйця | 5 шт |
цукор | 1 скл |
мука | 1 скл |
какао | 2 ст.л |
розпушувач | 1 ч.л. |
Для крему | |
масло | 300 г |
згущенка сира | 250 г |
какао | 2 ст.л |
банани | 2 шт |
Шоколадний торт з бананами. Покроковий рецепт з фото.
Цей рецепт обов’язково сподобається любителям смачних шоколадних тортів. Легкий шоколадний бісквіт, шоколадний крем на згущеному молоці, і банан, який відтіняє та підкреслює шоколадний смак. Бездоганне поєднання! Мої рідні дуже люблять шоколадні торти. Тому щоразу доводиться придумувати для них щось новеньке, шоколадне. Цього разу вирішила поєднати все, що найкраще пасує до шоколаду. Ось і вийшов такий простий рецепт смачного шоколадно – бананового бісквітного торта. Сподіваюсь, Вам також сподобається!
Як приготувати
Шоколадний бісквіт
Білки відділити від жовтків. Збити до пишності. Поступово додати цукор, безперервно збиваючи до повного розчинення цукру. По одному додати жовтки, збиваючи. Окремо змішати муку, розпушувач, какао. Додати до яєчної суміші. Перемішати. Випікати при темп 180 град 30-40 хв. Остудити. Розрізати горизонтально на 2 частини.
Шоколадний крем на згущеному молоці
М’яке масло збити, поступово додаючи згущенку. Вкінці додати какао. Розмішати ложкою, збити.
Збираємо торт. На нижній корж викласти 2/3 крему. Очищені банани розрізати горизонтально навпіл, викласти на крем, як на фото. На другий корж викласти решту масла, рівномірно розподілити. Покласти на банани стороною, змащеною кремом.
Готовий шоколадний торт з бананами залити шоколадною помадкою(рецепт тут)
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!