Інгредієнти:
Шоколадний бісквіт | |
---|---|
яйця | 5 шт. |
мука | 1 ст.л. |
цукор | 5 ст.л. |
олія | 0,5 скл. |
какао | 2 ст.л. |
порошок до печива | 1 ч.л. |
Сирна маса | |
сир(творог) | 1 кг |
цукор | 1 скл. |
халва | 200 г |
ванільний цукор | 1 п. |
какао | 3 ст.л. |
молоко | 0,5 скл. |
йогурт | 250 г |
желатин | 20 г |
вода | 3/4 скл. |
Шоколадна помадка | |
сметана | 0,5 скл. |
цукор | 3 ст.л. |
какао | 2 ст.л. |
Цей домашній рецепт неодмінно сподобається любителям шоколадних десертів. Смачний шоколадний торт з домашнього сиру – ніжний, ароматний, прохолодний. Шоколадний бісквіт гармонійно поєднується з легким сирним шаром та шоколадною помадкою. Я рекомендую шоколадний чізкейк для святкового меню. Спробуйте та насолоджуйтесь цим ніжним шоколадним тортом.
Як приготувати
Шоколадний бісквіт. Білки збити в піну. Додати цукор, збивати, поки маса не стане густою Додати жовтки, збити. Додати 0,5 скл. олії, 2 ст.л. какао, 1 ст.л. муки+1 ч.л. порошку до печива. Все перемішати міксером. Викласти у форму, застелену пергаментом. Випікати 30-40 хв. при темп 190град. Вийняти з форми, остудити.
Сирна маса. У чашу блендера викласти м’який сир, покришену халву, цукор, ванільний цукор, какао, йогурт (сметану, кефір), влити 0,5 скл. молока. Все ретельно збити до однорідності. Окремо розчинити 20 г желатину у 3/4 скл. кип”ятку. Трохи остудити. Влити до сиру. Перемішати. Залишити у прохолодному місці на 10 хв, щоб маса трохи загусла і не розтікалася.
У форму з роз’єними бортиками покласти шоколадний бісквіт. На нього викласти напівзагуслу шоколадну сирну масу. Поставити у холодильник до повного застигання. Бортики зняти, залити чізкейк шоколадною помадкою.
Шоколадна помадка. Змішати домашню сметану, цукор і какао. Варити на маленькому вогні, постійно помішуючи, 7-10 хв. Коли помадка трохи охолоне, змастити нею торт.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!