Інгредієнти:
куряче філе | 1 кг |
цибуля | 2 шт. |
спеції | 0,5 ч.л. |
сіль | 1 ч.л. |
кетчуп | 2 ст.л. |
Я пропоную приготувати на природі смачний шашлик з курки. Він може стати достойною альтернативою шашлику зі свинини. Курячий шашлик може внести різноманіття у меню для пікніка. В мене є свій рецепт приготування смачного шашлика з курки. Куряче м’ясо на вогні готується швидко, що є великою перевагою в деяких випадках. Але шашлик виходить м’якенький та соковитий.
Як приготувати
Куряче філе помити, нарізати шматками приблизно 4*4 см. Посолити, додати спеції за смаком. 1 цибулю потерти на дрібній терці, другу – порізати кільцями, додати до шашлика. Також додати 2 ст.л. кетчупа або 1 ст.л. томатної пасти. Все добре перемішати, накрити кришкою. Маринувати у холодильнику 12 годин.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!