Шашлик з курки

Інгредієнти:

куряче філе  1 кг
цибуля 2 шт.
спеції 0,5 ч.л.
сіль 1 ч.л.
кетчуп 2 ст.л.

Я пропоную приготувати на природі смачний шашлик з курки. Він може стати достойною альтернативою шашлику зі свинини. Курячий шашлик може внести різноманіття у меню для пікніка. В мене є свій рецепт приготування смачного шашлика з курки. Куряче м’ясо на вогні готується швидко, що є великою перевагою в деяких випадках. Але шашлик виходить м’якенький та соковитий.

 

 

 

Як приготувати

Куряче філе помити, нарізати шматками приблизно 4*4 см. Посолити, додати спеції за смаком. 1 цибулю потерти на дрібній терці, другу – порізати кільцями, додати до шашлика. Також додати 2 ст.л. кетчупа або 1 ст.л. томатної пасти. Все добре перемішати, накрити кришкою. Маринувати у холодильнику 12 годин. 

0/5 (0 Reviews)