Інгредієнти:
шпроти | 1 б. |
майонез | 1 п. |
відварена кртопля | 2 шт. |
цибуля | 0,5 шт. |
яйця відварені | 2 шт. |
копчений сир | 100 г |
сухарики | з 1/4 батона |
Для різноманітності на святковий стіл я завжди роблю хоча б один рибний салат. Інколи це салат з риби, інколи з рибних консервів, а в даному випадку – салат зі шпротами. Як на мене, шпроти чудово підходять для салатів шарами. Рецепт салату простий, як і самі інгредієнти. Ось рецепт з фото
Як приготувати
Шпроти розім’яти виделкою. Викласти на плоску тарілку. Змастити майонезом. Викласти порізану кубиками цибулю. Наступний шар – відварена кртопля, потерта на грубій терці – майонез – відварені яйця, потерті на дрібному терку – майонез – копчений сир, потертий на дрібному терку – сухарики з батона чи білого хліба. Зверху салат посипати зеленню.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!