Салат зі шпротами

Інгредієнти:

шпроти  1 б.
майонез 1 п.
відварена кртопля 2 шт.
цибуля 0,5 шт.
яйця відварені 2 шт.
копчений сир 100 г
сухарики з 1/4 батона

Для різноманітності на святковий стіл я завжди роблю хоча б один рибний салат. Інколи це салат з риби, інколи з рибних консервів, а в даному випадку – салат зі шпротами. Як на мене, шпроти чудово підходять для салатів шарами. Рецепт салату простий, як і самі інгредієнти. Ось рецепт з фото

 

 

Як приготувати

Шпроти розім’яти виделкою. Викласти на плоску тарілку. Змастити майонезом. Викласти порізану кубиками цибулю. Наступний шар – відварена кртопля, потерта на грубій терці – майонез – відварені яйця, потерті на дрібному терку – майонез – копчений сир, потертий на дрібному терку – сухарики з батона чи білого хліба. Зверху салат посипати зеленню.

0/5 (0 Reviews)