Інгредієнти:
салат | 1 кущ. |
тунець | 1 б. |
кріп | 2-3 гіл. |
яйця | 4 шт. |
гриби | 100 г |
цибуля зел. | 5-6 гіл. |
кукурудза | 0,5 б. |
Салат з салатою – по-весняному соковитий та свіжий. В цьому смачному салаті вдало поєднуються тунець, мариновані печериці та зелень. Це святковий салат, який подобається практично всім, навть тим, хто не дуже любить салати з салатою. Дуже смачно, гриби додають кислинку. Рекомендую такий салат на святковий стіл.
Як приготувати
Салат та відварені яйця порізати не дуже дрібно. Тунець розім”яти виделкою. Кріп та зелену цибулю дрібненько порізати. Все змішати, додати мариновані шампіньйони та кукурудзу, посолити. заправити майонезом.
Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!