Інгредієнти:
пекінська капуста | 1 шт |
гриби відварені | 300 г |
цибуля | 1 шт |
морква | 1 шт |
яйця | 5 шт. |
сметана | 4 ст.л. |
мука | 4 ст.л. |
порошок до печ. | 0,5 ч.л. |
сіль, спеції | за смаком |
майонез | 1 п. |
гірчиця в зернах | 2 ст.л. |
Салат з пекінкою, омлетом і грибами. Рецепт з фото
Цей рецепт салату виник у мене спонтанно. Хотіла зробити для святкового столу салат з омлетом. Мала багато грибів і пекінську капусту. Вирішила все поєднати з соусом з зернами гірчиці. Вийшов дуже смачний овочевий салат. Гостям сподобався, і мені також. Спробуйте і Ви цей простий салат з омлетом і пекінською капустою!
Як приготувати
Омлет. Яйця і сметану збити вінчиком. Додати спеції, посолити. Додати муку і порошок до печива, розмішати вінчиком. Посмажити омлет на маслі(можна на олії) з обох сторін. Остудити. Порізати тоненькими пластинками, як на фото.
Відварені гриби відцідити, порізати. Посмажити на олії з цибулею. У мене лісові гриби, але можна використати і свіжі печериці.
Пекінську капусту порізати, посолити, злегка прим’яти рукою. Моркву потерти на крупній терці.
Соус. Майонез змішати з французькою гірчицею в зернах.
Всі інгредієнти з’єднати. Заправити соусом з зернами гірчиці. Ретельно перемішати.
Смачного!
Хочу сказати, що цей салат без м’яса, тому його можна віднести до пісних страв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!