Інгредієнти:
печінка теляча | 0,5 кг |
яйця | 6 шт |
мука | 5 ст.л |
сметана | 3 ст.л. |
мука | 2-3 ч.л |
часник | 3 зуб. |
кукурудза | 1 б. |
майонез | 200 г |
сіль, спеції | за смаком |
Салат з печінки з омлетом. Рецепт з фото
Смачний салат з печінки. Цим простим рецептом поділилась сусідка. От я і спробувала приготувати його вдома. До складу салату входить омлет і майонез, що робить його поживним та калорійним. Інгредієнти доступні. Такий салат чудово підійде для свята. Варто спробувати, дуже смачний рецепт!
Як приготувати
Печінку панірувати в муці, посмажити на олії з обох боків по кілька хвилин. Залити водою, тушити до мякості. Готову печінку охолодити. Порізати смужками.
Приготувати омлет. Яйця збити вінчиком, додати сметану і муку, сіль, перець, ще добре збити. Посмажити омлет на маслі. Коли охолоне, порізати тоненькими смужками.
Змішати порізану печінку, омлет, кукурудзу. Часник пропустити через часникодавку, додати до салату. Заправити майонезом.
Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!