Салат з печінки з омлетом

Інгредієнти:

печінка теляча 0,5 кг
яйця 6 шт
мука 5 ст.л
сметана 3 ст.л.
мука 2-3 ч.л
часник 3 зуб.
кукурудза 1 б.
майонез 200 г
сіль, спеції за смаком

Салат з печінки з омлетом. Рецепт з фото

Смачний салат з печінки. Цим простим рецептом поділилась сусідка. От я і спробувала приготувати його вдома. До складу салату входить омлет і майонез, що робить його поживним та калорійним. Інгредієнти доступні. Такий салат чудово підійде для свята. Варто спробувати, дуже смачний рецепт!

Як приготувати

Печінку панірувати в муці, посмажити на олії з обох боків по кілька хвилин. Залити водою, тушити до мякості. Готову печінку охолодити. Порізати смужками.

Приготувати омлет. Яйця збити вінчиком, додати сметану і муку, сіль, перець, ще добре збити. Посмажити омлет на маслі. Коли охолоне, порізати тоненькими смужками.

Змішати порізану печінку, омлет, кукурудзу. Часник пропустити через часникодавку, додати до салату. Заправити майонезом.

Смачного!

0/5 (0 Reviews)