Інгредієнти:
морська капуста | 350 г |
філе оселедця | 200 г |
журавлина маринована | 4 ст.л. |
коріандр | 0,5 ч.л. |
олія | 1 ст.л. |
Салат з морською капустою та оселедцем. Рецепт з фото
Поєднувати морську капусту з оселедцем спробувала уже дуже давно – сподобалось. Але цей салат з морською капустою, оселедцем та журавлиною, мене просто вразив. Ну дуже смачний! Вишуканий, пікантний та з «кислинкою», яку додає маринована журавлина. Як на мене – поєднання просто супер! Оригінальний і смак, і вигляд цього простого салату. Також він є дуже корисним та дієтичним.
Як приготувати
Я купила морську капусту, мариновану зі спеціями. Додала до неї 0,5 ч.л.коріандру і 1 ст.л олії. Перемішала, залишила у холодильнику. Можна купити морську капусту з журавлиною, вже готову. Але якщо такої Ви не знайдете, тоді маринуємо журавлину окремо. Для цього готуємо маринад. 0,5 л води, 0,5 ч.л. солі, 1,5 ч.л. оцту, 0,5 ч.л. цукру, 3-4 шт духмяного перцю довести до кипіння. Гарячим залити журавлину. Накрити кришкою та залишити в маринаді на 1-2 доби. Таку мариновану журавлину можна використовувати до інших овочевих чи м’ясних салатів, або риби
Філе оселедця порізати невеликими шматочками. Всі інгредієнти змішати.
Салат з морською капустою готовий! Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!