Салат з морською капустою та оселедцем

Інгредієнти:

морська капуста 350 г
філе оселедця 200 г
журавлина маринована 4 ст.л.
коріандр 0,5 ч.л.
олія 1 ст.л.

 

Салат з морською капустою та оселедцем. Рецепт з фото

Поєднувати морську капусту з оселедцем спробувала уже дуже давно – сподобалось. Але цей салат з морською капустою, оселедцем та журавлиною, мене просто вразив. Ну дуже смачний! Вишуканий, пікантний та з «кислинкою», яку додає маринована журавлина. Як на мене – поєднання просто супер! Оригінальний і смак, і вигляд цього простого салату. Також він є дуже корисним та дієтичним.

Як приготувати

Я купила морську капусту, мариновану зі спеціями. Додала до неї 0,5 ч.л.коріандру і 1 ст.л олії. Перемішала, залишила у холодильнику. Можна купити морську капусту з журавлиною, вже готову. Але якщо такої Ви не знайдете, тоді маринуємо журавлину окремо. Для цього готуємо маринад. 0,5 л води, 0,5 ч.л. солі, 1,5 ч.л. оцту, 0,5 ч.л. цукру, 3-4 шт духмяного перцю довести до кипіння. Гарячим залити журавлину. Накрити кришкою та залишити в маринаді на 1-2 доби. Таку мариновану журавлину можна використовувати до інших овочевих чи м’ясних салатів, або риби

Філе оселедця порізати невеликими шматочками. Всі інгредієнти змішати.

Салат з морською капустою готовий! Смачного!

0/5 (0 Reviews)