Інгредієнти:
баклажани | 1 кг |
помідори | 0,5 кг |
перець | 0,5 кг |
цибуля | 3-4 шт. |
кукурудза | 2 шт. |
сіль | 2 ст.л. |
цукор | 2 ст.л. |
оцет | 3 ст.л. |
олія | 3 ст.л. |
Не даремно цей салат на зиму має таку оригінальну назву. Він дійсно зберігає смак літніх овочів на зиму. В ньому є все найсмачніше від літнього сезону- баклажани, помідори, червоний перець і кукурудза. Саме вона і вносить сюди особливу “ізюинку”. Салат виходить дуже смачний, соковитий, пахучий і гарний. Такий не соромно і гостям подати. Рецептом поділилась моя сусідка, яка робить різні оригінальні закрутки на зиму. Спробуйте, справді хороший рецепт!
Як приготувати
Кукурудзу відварити до готовності. Відділити зерна. Баклажани порізати крупними кубиками. Помідори – півкільцями. Перець та цибулю – соломкою. Все змішати, посолити та залишити на 1 год, щоб пустило сік. Тоді додати оцет, цукор та олію. Тушити на помірному вогні 20 хв. Гарячим набрати у банки. Стерелізувати пів години. Закрутити, закутати.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!