Інгредієнти:
яйця | 1 шт |
мука | 2 ст.л. |
молоко | 1/4 скл. |
порошок до печива | щіпка |
картопля | 2 шт |
часник | 2 з. |
майонез | 1 п. |
квашені огірки | 2-3 шт |
ковбаса “Салямі” | 100 г |
Готувала цей смачний салат на Новий Рік. Про рецепт салату з млинцями мені розповіла подружка. Він був з грибами та куркою. Грибів у мене не було. Тому я вирішила готувати цей салат шарами за своїм рецептом. Зробила яєчні млинці, додала ковбасу та квашені огірочки. Вийшло смачно та оригінально. Рекомендую спробувати!
Як приготувати салат з ковбасою та млинцями
Робимо яєчні млинці. Для цього змішуємо яйце з мукою та порошком до печива, потім поступово додаємо молоко, до утворення рідкої консистенції. Смажимо млинці. Змащуємо часником та майонезом, загортаємо в рулетики, залишаємо вистигати. Коли охолонуть, нарізаємо кружечками, товщиною приблизно 1 см.
Глибоку тарілку застеляємо харчовою плівкою. Викладаємо порізані млинці.
Відварену у “мундирах” картоплю тремо на дрібній терці. Додаємо часник, сіль, майонез. Перемішуємо і викладаємо на млинці. Добре розрівнюємо ложкою,змащуємо майонезом.
Далі можна покласти до салату практично будь-які інгредієнти шарами. Я поклала квашені огірки “соломкою” – майонез – кобасу “Салямі” “соломкою” – майонез.
Тепер прикриваємо салат більшою плоскою тарілкою, як на фото. Перевертаємо. Обережно знімаємо глибоку тарілку. Забираємо харчову плівку. Прикрашаємо зеленню.
Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!