Інгредієнти:
копчене стегно | 1 шт. |
корейська морква | 150 г |
ізюм | 50 г |
сир | 150 г |
кукурудза | 1 б. |
У мене ще один дуже смачний святковий салат. Спробвала його у подруги і зацінила))). Тому вирішила і собі приготувати цей салат на святковий стіл. Рецепт салату дуже оригінальний, до складу його входить ізюм, що додає незвичного солодкого присмаку. Дуже смачно! Рекомендую приготувати такий салат на святковий стіл!
Як приготувати
Копчене куряче стегно обібрати на шматочки, додати корейську моркву, сир, порізаний кубиками, ізюм(запарений), кукурудзу. Заправити все майонезом, перемішати.
Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!