Зміст
Інгредієнти:
кабачки | 3 кг |
оцет | 100 г |
цукор | 150 г |
олія | 100 г |
сіль | 1 ст.л. |
кетчуп “Лагідний” | 1 п. |
кетчуп “Чилі” | 1 п. |
Пропоную приготувати простий салат на зиму з кабачків. Основний інгредієнт у ньому – це кабачок, тому виходить дуже економно, як і інші рецепти салатів з кабачків. На смак цей салат мені нагадує відомий салат “Лечо”. Досить гострий, завдяки кетчупу “Чілі” та часнику. Зробити такий салат з кабачків просто, тому запасаємось, взимку все пригодиться!
Як приготувати
Кабачки почистити від шкіри та насіння, порізати кубиками. Додати сіль, олію, оцет, цукор, 1 п. кетчупу”Лагідний” та 1 п. кетчупу “Чилі”. Тушити все 30 хв. Тоді вичавити 1 головку часика, перемішати і тушити ще 10 хв. Викластиу банки по 0,5 л, накрити кришками та стерилізувати 20хв. Закрутити, закутати на 1 добу.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!