Салат з кабачків на зиму

Інгредієнти:

капуста 0,5 шт.
кабачки 2 шт.
перець 4-5 шт.
помідори 6 шт.
цибуля 4 шт..
морква 4 шт.
сіль 1,5 ст.л.
оцет 3 ст.л. ст.л.
цукор 2 ст.л.
олія 100 г

Рецепт салату з кабачків з капустою дістався мені від бабусі. Всі інгредієнти прості і доступні, тому входить економно. Салат дуже смачний, просто суперовий! Хороше поєднання овочів та вдала їх пропорція роблять цей салат на зиму запашним та яскравим, не кислим, не жирним, не приторним. Тут і кабачок,  і капуста, і перець, і помідор, і морква, і цибуля… Зимою дуже добре смакує до будь-якого гарніру. Такий салат з кабачків вартий уваги, тому рекомендую закрутити його на зиму.

Як приготувати

Капусту посікти, посолити, добре вимнути, щоб зм”якла. Молоді кабачки почистити від шкіри, порізати “соломкою”. Перець також порізати “соломкою”.Помідори почистити від серединок та порізати півкільцями. Моркву та цибулю подрібнити та посмажити на олії до золотистого. Все змішати, досолити та залишити на 1,5 год, щоб пустило сік. Потім протушити 20 хв, вкінці додати оцет та цукор. Гарячим набирати в банки та стерилізувати 30 хв. Закрутити, закутати, залишити на 1 добу. З цієї порції виходить 5 банок по 0,5 л.

5/5 (1 Review)