Інгредієнти:
Маринад | |
---|---|
вода | 0,7 л. |
сіль | 2 ч.л. |
цукор | 3 ч.л. |
оцет | 3 ст.л. |
олія | 1 ст.л. |
часник | 3 зуб. |
перець духмяний | до смаку |
перець горошком | до смаку |
лавровий лист | до смаку |
Якщо б ви спробували цей салат з закритими очима, то мабуть ніколи б не здогадались, що тут є гарбуз.
Цей салат з гарбуза Вам неодмінно сподобається. Ароматний, сочистий, оригінальний, по-осінньму барвистий і красивий. Та надзвичайно корисний.
А також економний.
Гарбуз- 300 г, цибуля – 1 шт, перець болгарський червоний – 1 шт, жовтий – 1 шт, кріп – пучок, м’ята -1 гілочка, кориця -щіпка, куркума- щіпка
Як готувати
Гарбуз нарізати декоративними шматочками товщиною не більше 0,5 мм. Подрібнити також цибулю, перець, кріп. Додати м’яту, корицю та куркуму. Маринад закип’ятити. Залити гарячим. Коли охолоне, поставити в холодильник на 3 доби
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!