Салат з гарбуза

Інгредієнти:

Маринад
вода 0,7 л.
сіль 2 ч.л.
цукор 3 ч.л.
оцет 3 ст.л.
олія 1 ст.л.
часник 3 зуб.
перець духмяний до смаку
перець горошком до смаку
лавровий лист до смаку

Якщо б ви спробували цей салат з закритими очима, то мабуть ніколи б не здогадались, що тут є гарбуз.

Цей салат з гарбуза Вам неодмінно сподобається. Ароматний, сочистий, оригінальний, по-осінньму барвистий і красивий. Та надзвичайно корисний.

А також економний.

 

 

 

 

Гарбуз- 300 г, цибуля – 1 шт, перець болгарський червоний – 1 шт, жовтий – 1 шт, кріп – пучок, м’ята -1 гілочка, кориця -щіпка, куркума- щіпка

Як готувати

Гарбуз нарізати декоративними шматочками товщиною не більше 0,5 мм. Подрібнити також цибулю, перець, кріп. Додати м’яту, корицю та куркуму. Маринад закип’ятити. Залити гарячим. Коли охолоне, поставити в холодильник на 3 доби

0/5 (0 Reviews)