Інгредієнти:
пекінська капуста | 100 г |
фасоля консервована червона | 1 б |
виноград зелений | 250 г |
цибуля | 1 шт |
оцет | 3 ст.л |
гірчиця французька в зернах | 3 ст.л. |
олія | 5 ст.л |
кунжут смажений | 1 ст.л |
Салат з фасолі і пекінської капусти. Рецепт з фото
Дуже смачний і оригінальний салат. До його складу ходять консервована червона фасоля, пекінська капуста, сир і виноград. «Ізюминку» в рецепт вносить соус з зернами гірчиці. Незвичне поєднання, але дуже вдале та вишукане. Скуштувала його недавно в подруги на День Народженні. Потім і собі зробила. Гостям дуже сподобалось. Не жирний, легкий, соковий і ароматний. Спробуйте і Ви цей смачний рецепт салату з фасолі і пекінської капусти.
Як приготувати
Пекінску капусту тоненько порізати. Сир порізати кубиками, винорад – половинками, цибулю – півкільцями. Все змішати. Додати фасолю разом з маринадом з банки.
Соус: олію, оцет, французьку гірчицю збити вінчиком.
Заправити салат, посипати смаженим кунжутом.
Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!