Інгредієнти:
рис відварений | 200 г |
огірок свіжий | 200 г |
сир кисломолочний | 200 г |
яйця відварені | 4 шт. |
черемша | 100 г |
майонез | 250 г |
соєвий соус | 1 ст.л. |
куркума | 1/2 ч.л. |
сіль |
Судячи з того, скільки черемші продають на ринку, весняний салат з цією зеленню полюбляє більшість. Так, дійсно, черемша чудово поєднується з різноманітними продуктами і салати з нею виходять смачні, запашні та соковиті. Ось і я маю хороший рецепт салату з черемші. Всі інгредієнти прості та доступні, а салат виходить ситний та смачний. Черемша тут дуже добре смакує. Її гострий смак у цьому салаті насичений, але помірний. Огірок надає соковитості, якої так хочеться весною. Тут є і кисломолочний сир та рис. З даних продуктів виходить досить велика порція. Я вирішила подавати його порційно та споживати як окрему страву на вечерю. Але такий салат з черемші добре виходить на великій тарілці також.
Як приготувати
Всі інгредієнти викладати шарами, змащуючи кожен шар салату майонезом.
1-ий шар. Відварений рис, заправлений соєвим соусом.
2-ий шар – свіжий огірок, почищений, порізаний
3-ій шар – кисломолочний сир, розім”ятий виделкою, заправлений майонезом та щіпкою куркуми
4-ий шар – відварені подрібнені яйця
Посолити за смаком. Черемшу помити, порізати, викласти товстим шаром зверу салату. Прикрасити четвертинкою яйця.
Смачного!!!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!