Салат з черемші

Інгредієнти:

рис відварений  200 г
огірок свіжий 200 г
сир кисломолочний 200 г
яйця відварені 4 шт.
черемша  100 г
майонез 250 г
соєвий соус 1 ст.л.
куркума 1/2 ч.л.
сіль

Судячи з того, скільки черемші продають на ринку, весняний салат з цією зеленню полюбляє більшість. Так, дійсно, черемша чудово поєднується з різноманітними продуктами і салати з нею виходять смачні, запашні та соковиті. Ось і я маю хороший рецепт салату з черемші. Всі інгредієнти прості та доступні, а салат виходить ситний та смачний. Черемша тут дуже добре смакує. Її гострий смак у цьому салаті насичений, але помірний. Огірок надає соковитості, якої так хочеться весною. Тут є і кисломолочний сир та рис. З даних продуктів виходить досить велика порція. Я вирішила подавати його порційно та споживати як окрему страву на вечерю. Але такий салат з черемші добре виходить на великій тарілці також.

Як приготувати

Всі інгредієнти викладати шарами, змащуючи кожен шар салату майонезом.

1-ий шар. Відварений рис, заправлений соєвим соусом.

2-ий шар – свіжий огірок, почищений, порізаний

3-ій шар – кисломолочний сир, розім”ятий виделкою, заправлений майонезом та щіпкою куркуми

4-ий шар – відварені подрібнені яйця

Посолити за смаком. Черемшу помити, порізати, викласти товстим шаром зверу салату. Прикрасити  четвертинкою яйця.

Смачного!!!

0/5 (0 Reviews)