Інгредієнти:
Різдвяне печиво з анісом
Для нашої сім’ї різдвяне печиво – традиційне. В моєму дитинстві це були горішки чи грибочки зі згущенкою. А зараз, до цього ще додалися пряні тістечка – з імбиром, медом, корицею. Одним з нових Різдвяних рецептів цього року в мене є пісочне печиво з анісом. Це швидке печиво робити дуже просто. Хрустке та ароматне. Його можна покрити помадкою та зробити різні Різдвяні малюнки. Тому залучити до приготування такого печива можна і дітей. Це неодмінно стане приємним проведенням часу з сім’єю перед Різдвяними Святами та сподобається Вашій малечі!
Інгредієнти
2 сушені квітки анісу – 1 чайна ложка очищених зерен
2,5 скл муки
200г вершкового масла
½ склянки цукру
½ чайної ложки розпушувача
1 яйце
щіпка солі
Як приготувати
Зерна анісу помолоти в кавомолці, або розім’яти в ступі.
Муку просіяти у миску, додати порошок до печива, яйце, подрібнене кубиками масло, сіль, цукор, мелений аніс. Замісити тісто. Поставити в холодильник на 30 хв для охолодження. Розкачати тісто, вирізати формами для печива. Покласти на деко, застелене пергаментом. Випікати печиво з анісом15 хв при температурі 180 градусів.
Смачного! Та Веселих Свят!
Додав користувач Alisa
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!