Інгредієнти:
філе хека | 800 г |
мука | для панірув |
сіль | за смаком |
перець | за смаком |
яйця | 2 шт. |
молоко | 2 ст.л |
олія | для смаж. |
цибуля | 2 шт. |
огірки маринов. | 400 г |
перець маринов. | 400 г |
морква відварена | 2 шт |
Риба по-японськи. Рецепт з фото
Першого разу я спробувала цю рибу в гостях близько 2 років тому. І одразу полюбила таку оригінальну страву. Мені подобається пряний смак риби в маринаді. Вона ідеально підходить для свят та сімейних урочистостей. Цей рецепт риби викликає відчуття захвату у всіх, хто скуштує цю смачну страву. Я особливо рекомендую її на Різдво та Новий Рік.
Як приготувати
Рибу посолити і поперчити. Порізати на шматки( я рекомендую такого розміру, щоб поміщалось на ложку). Панірувати у борошні, потім у яйці з молоком, потім у панірувальних сухарях і смажити на олії до золотистого кольору з обох сторін.
Рибу розділити на дві частини. Викласти 1 частину у глибоку посудину.
Цибулю порізати півкільцями, розділити на 2 частини. Одну частину подрібнити і викласти на рибу. Огірки порізати смужками і розділити на дві частини. Одну частину викласти на цибулю. Перець також нарізати «соломкою», ділимо на 2 ч., одну частину викласти на огірки. Так само і моркву – порізати, викласти на перець. Все повторити ще раз : риба-цибуля-огірок-перець-морква.
Маринад
2 неповні склянки води, 0,5 скл олії, 2 повних столових ложки томатної пасти, 2 повних столових ложки кетчупу, 4 столові ложки оцту,2,5 столових ложки цукру, 0,5 чайні ложки солі, 2 лаврових листа, 6-7 горошини перцю, 0,5 столові ложки гірчиці (за бажанням)
Всі інгредієнти для маринаду покласти в каструлю і довести до кипіння. Варити близько 10 хв . на невеликому вогні. Остудити. Рівномірно, по всій посудині, залити маринадом рибу та овочі. Накрити кришкою. Поставити у холодильник на кілька годин, бажано на ніч. Риба набухне і стане крихкою та соковитою.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!