Інгредієнти:
свиняча шинка | 1 кг |
морква | 1 шт. |
гірчиця в зернах | 1 ст.л. |
спеції для м”яса | 1 ч.л. |
сіль | |
перець |
Я дуже люблю готувати домашні м”ясні вироби, зокрема домашню шинку, запечену в духовці. Приготувати її дуже просто. Але ж як смачно!!! Домашня запечена шинка виходить м”якенькою та ніжною, чудово виглядає на святковому столі. Рецепт запеченеї шинки простий, що під силу практично кожній господині. Тому, готуйте та смакуйте!
Як приготувати
Свіже м’ясо намочити у холодній воді+1 ст.л. солі. Залишити на 2-4 год у прохолодному місці. Вмйняти з води. Натерти сіллю та улюбленими спеціями для м’яса. Довгим тонким ножем по центру шинки зробити отвір. Не виймаючи ніж, всунути в цей отвір почищену моркву. Змастити шинку “Французькою” гірчицею в зернах. Міцно обв’язати м’ясо ниткою, викласти в рукав, який також зав”язати. Зверху проткнути рукав зубочисткою в кількох місцях. Залишити шинку маринуватись в холодильнику щонайменше на 1 добу. Після чого запікаємо м’ясо в цьому рукаві приблизно 1 год 30-50 хв при температурі 200 град. Виймаємо з духовки, відразу розрізаємо рукав. Даємо шинці вистигнути та виймаємо з рукава.
Все готово! Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!