Інгредієнти:
Тісто: 1 скл. молока, 1 яйце, 25 г свіжих дріжджів, 1 ч.л. солі, 1 ч.л. цукру, 1 ст.л. олії, 2,5 скл. муки.
Начинка : 1 скибка гарбуза, 2 шт болгарського перцю, 2 шт помідорів, 0,5 шт коріння селери, 1 цибуля, 1 стейк риби (в мене горбуша, але можна будь – яку іншу), 2 ст. л. майонезу +1 з. часника, кілька гілочок кропу.
Пиріг з гарбуза з рибою. Покроковий рецепт з фото
Ви досі не знаєте що приготувати з гарбуза??? Щоб усім сподобалось і щоб Ваші рідні залишились ситими. Тоді Вам сюди!))
Цей пиріг насправді запашний, смачний та поживний. Гарбуз дуже добре поєднується з рибою по смаковим якостям. Ароматності додає також селера, соковитості – помідор. А вітамінів тут ( і вдповідно користі) – сповна! Спробуйте! Вдалий вибір!
Як приготувати пиріг з гарбуза
Для начинки: Цибулю порізати дрібненько, перець – соломкою.. Підсмажити на олії кілька хвилин, додати на сковороду гарбуз , порізаний кубиками приблизно 2 *2 см. Ще трохи посмажити до золотистого кольору. Помідори почистити від шкіри. Порізати півкільцями. Корінь селери потерти. Рибу порізати квадратиками. Кріп подрібнити. Майонез змішати з часником.
Тісто зробила в хлібопічці. Поділила на 2 частини( більшу і меншу) Більшу частину викласти у форму. Зробити бортики. Змастити майонезом. Викласти підсмажену суміш. Посолити. Викласти селеру. Тоді шматочки риби, помідори, кріп. Посолити. Накрити другою(меншою) частиною тіста. Наколоти виделкою, щоб не піддувався. Випікати пиріг з гарбуза при температурі 200 С приблизно 1 год.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!