Інгредієнти:
майонез | 180 г |
кефір | 1 скл. |
яйця | 2 шт. |
мука | 2 скл. |
сода | 0,5 ч.л. |
сіль | 0,5 ч.л. |
Начинка | |
---|---|
капуста квашена | 0,7 л. |
цибуля | 1 шт. |
олія | 2 ст.л. |
Пиріг на майонезі у нас досить часто під час Посту. Це одна з моїх улюблених пісних страв. Він швидкий, смачний та поживний. І дуже економний. Добре підходить для рецептів на кожен день. Начинки можна робити найрізноманітніші. Я найчастіше готую пиріг на майонезі з квашеною капустою. Також дуже смачно з грибами. Рекомендую спробувати!
Як приготувати
Тісто для пирога. 1 п. майонезу збити міксером з 1 скл кефіру( сметани, йогурту), додати яйця, сіль, 2 скл. муки, соду, погашену оцтом та замісити тісто. Воно має вийти консистенції густої сметани.
Начинка з квашеної капусти. Капусту промити, відтиснути. Викласти на сковороду, змащену олією. Додати 1 цибулю, порізану півкільцями. Смажити все разом, на маленькому вогні, поки капуста не присмажиться і стане золотистого кольору.
Дно форми для випікання застелити пергаментом. Влити 1/2 тіста. Викласти начинку. Залити рештою тіста. Випікати при температурі 200 град. 1 год.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!