Інгредієнти:
печиво пісочне | 400 г |
творог | 1 кг |
сметана | 600 г |
цукор | 0,75 скл. |
желе малинове | 2 уп. |
вафельні трубочки | 500 г |
шоколад | 100 г |
Інколи мені кажуть, що рецепти пляцків складні. І щоб спекти пляцок, треба витратити багато часу та зусиль. Різні начинки, коржі, креми… Це все насправді так, бо пляцок має бути не тільки смачним, але і гарним в розрізі. Тому наші господині і випікають всю цю розмаїту смакоту. Але сьогодні я пропоную простий рецепт пляцка без випічки, смачний і гарний в розрізі. Це сирник з вафельними трубочками. Готується все елементарно і швидко. Ось фото і відео пляцка.
Як приготувати
У застелену харчовою плівкою форму викладаємо шар печива.
Сир, сметану та цукор збиваємо блендером. Окремо розчиняємо 2 уп. малинового желе у 400 мл кип”ятку. Остудити та додати желе у сирну масу, перемішати.
На печиво викласти половину сирної маси. Тоді щільно викласти трубочки, потім другу половину сирної маси і знову шар печива.
Залишити пляцок у холодильнику на 2 год.
4 ст.л. сметани+ 100 г шоколаду підігріти до гарячого та змастити пляцок помадкою. За бажанням прикрасити бізе.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!