Інгредієнти:
яйця | 3 шт. |
маргарин | 0,5 п. |
цукор | 1 скл. |
сметана | 1 скл. |
мука | 4 скл. |
порошок до печива | 1 п. |
полуничне желе | 2 п. |
свіжа полуниця | 800 г |
Для крему | |
---|---|
сметана | 800 г |
цукор | 1 скл. |
ванільний цукор | 1 п. |
згущувач до сметани | 2 п. |
Простий рецепт пляцка з клубнікою. Готується швидко. Виходить великий і смачний полуничний пляцок. Хороший рецепт з клубніки на кожен день.
Як приготувати
Яйця, сметану, розтоплений маргарин, цукор збивати 5 хв, щоб всі компоненти добре перемішались. Додати муку та порошок до печива. Замісити м’яке тісто. Розділити на 2 частини. Одну частину викласти на застелену пергаментом форму. Посипати сухим желе (1 п.) Викласти цілу клубніку, злегка запихаючи її в тісто. Випікати при температурі 190 град. 30-40 хв. Трохи охолодити, вийняти з форми. Так само печемо 2 частину.
Крем.800 г сметани збити з цукром та ванільним цукром до збільшення в об’ємі та загустіння. Якщо потрібно, додати згущувач до сметани. Крем розділити на 2 частини. Змастити кожну поляницю пляцка окремо. Крем наносити на ту сторону, де було посипане желе.
Тоді зібрати пляцок, кремом до середини. Зверху полити шоколадною помадкою чи посипати цукровою пудрою. Дати пропитатись мінімум 12 год.
Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!