Інгредієнти:
яйця | 3 шт. |
цукор | 1 скл.+ 4 ст.л. |
маргарин | 250 г |
сметана | 5 ст.л. |
мука | 4 скл. |
розпушувач | 12 г(1п) |
манка | 1 ст.л. |
абрикоси | 1 кг |
білки | 3 шт. |
Багато господинь готують смачні пляцки та пироги з абрикосами. Насправді, випічка з абрикосами виходить дуже смачною, бо абрикоси- прекрасна для цього основа. Цього разу я приготувала пляцок з абрикосами і шоколадом. Вийшло дуже смачно та сочно. Пляцок великий, високий та гарний. Абрикоси чудово поєднались з шоколодам та пісочним коржем. Рецпт пляцка простий та швидкий – готуємо з любов’ю!))
Як приготувати
форма 25*35 см
Маргарин посікти з мукою+ порошок до печива. Додати цукор, яйця, сметану. Замісити тісто. Викласти у застлену пргаментом форму. На тісто посипати 2 ст. л. сухої манки. Абрикоси помити, почистити в кісточок. Викласти половинками на тісто. Посипати цукром (4 ст.л.). Викласти подрібнений шоколад. Змастити пляцок 3 білками, збитими з 4 ст.л. цукру до піни. Випікати при тмпературі 180-190 град. 1 год – 1год. 15 хв.
Остудити. Пляцок з абрикосами готвоий. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!