Інгредієнти:
Тісто | |
---|---|
мука | 1,5 скл. |
какао | 3 ст.л. |
цукор | 3/4 скл. |
яйця | 2 шт. |
кефір | 1 скл. |
майонез | 180 г |
Сир | |
творог | 1 кг |
желатин | 20 г |
вишневе желе | 1 уп |
цукор | 1 скл. |
Поливка | |
вишневий кисіль | 1 уп |
вишні | 100 г |
цукор | 4 ст.л. |
Пляцок “Японський” сподобається тим, хто любить не нудну, вміру солодку випічку з ягодами чи фруктами. Саме цей смачний сирник такй і є. Вишні та вишнева поливка з киселю дуже смакують в поєднанні з ніжною сирною масою із натурального творога та вологим шоколадним коржем. Крім того, пляцок виглядає гарно, яскраво та апетитно. Рецепт пляцка простий та доступний. “Японський” сирник – популярний польский рецепт. Досить простий у приготуванні.Обов”язково спробуйте!
Як приготувати
Форма 25 * 35 см
Шоколадний корж. Змішати муку, какао, соду, порошок до печива, цукор. Додати кефір, яйця, майонез. Замісити тісто. Випікати при температурі 200 град 50 хв.
Сирна маса. Розчинити желатин в 100 г кип”ятку, остудити. Окремо розчинити вишневу галяретку у 100 г кип”ятку, остудити. Сир з цукром збити блендером. Додати розчинену галяретку та желатин, збити все разом. Дати масі “схопитись” 5 хв. Викласти масу на корж.
Вишнева поливка. Зварити вишневий кисіль на 0,5 л води, як вказано на упаковці. Для цього, до 300 мл води додати 4 ст.л. цукру та закип”ятити. У 200 мл води розчинити кисіль. Тонкою цівкою влити кисіль у кп”яток, помішуючи до загустіння. Додати вишні без кісток. Гарячою поливкою полити сир. Зубочисткою перемішати, утворюючи візерунки, як видно у відео пляцка.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!