Інгредієнти:
сир | 700 г |
масло | 150 г |
яйця | 3 шт. |
крохмаль | 1 ч.л. |
сіль | 0,5 ч.л. |
сода | 1/4 ч.л. |
горіхи грецькі | 0,5 скл. |
Смачний домашній плавлений сир. Натуральний, вершковий, ароматний! Ідеально підходить до сніданку як дорослим, так і дітям. Він має м’яку приємну консистенцію. Такий домашній сир – чудовий для бутербродів, або як начинка для млинців. Я вирішила додати в цей рецепт сиру горіхи, вийшло незвично та дуже смачно. Ще люблю готувати плавлений сир з грибами. Але Ви можете додати в якості наповнювача і зелень, і спеції, і болгарський перець чи, наприклад, шматочки бекону. Приготування сиру дуже швидке та не займе багато часу. Також, це економний рецепт, але домашній бутербродний сир за смаковими якостями нічим не поступається магазинному. А навпаки – натуральний та корисний.
Як приготувати
Сир, яйця, м’яке масло, крохмаль та сіль збити блендером до однорідності. В антипригарній каструлі варити все на маленькому вогні, постійно помішуючи. Коли маса почне закипати всипати щіпку соди, швидко перемішати. Маса почне пінитись. Зняти з вогню. Трохи остудити, додати наповнювач. В моєму випадку – це смажені грецькі горіхи. Можна обійтись і без наповнювача, також дуже смачно. Перемішати. Викласти у посуду з кришкою. Поставити у холодильник для повного охолодження.
Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!