Інгредієнти:
мука |
0,5 кг |
вершкове масло |
200 г |
яєчні жовтки |
2 шт |
яйце |
1 шт. |
цукор |
100 г |
сіль |
щіпка |
порошок до печива |
1 ч.л. |
Домашнє печиво через м’ясорубку рецепт з фото
Це улюблене печиво мого дитинства. Моя бабуся колись готувала його для мене. Я й досі пам’ятаю, як вона запихала тісто у м’ясорубку і крутила, а я «ловила» готові тістечка. Я їх ще називала хробачками)) Цей рецепт насправді традиційний. В бабусі печиво через м’ясорубку виходило неймовірне – запашне, крихке, смачне! В ті часи, для мене не було нічого смачнішого, ніж бабусина домашня випічка. Тепер таке печиво я готую своїм дітям. І вони ласують ним, як я, колись у дитинстві…
Як приготувати
Втерти масло з цукром. Додати яєчні жовтки і яйце. Змішати на низькій швидкості міксера. Просіяти муку, додати сіль і розпушувач. Поступово додати у масляну сіміш і замісити густе тісто. Обгорнути харчовою плівкою, поставити у холод. на мін. 30 хв.
У м’ясорубку покласти спеціальну насадку для печива. Зробити тістечка. Викласти на застелене пергаментом деко. Випікати близько 20 хвилин при температурі 200 градусів
Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!