Пампушки у хлібопічці

Інгредієнти:

молоко 0,5 л
дріжджі свіжі 25 г
яйця 1 шт
цукор 0,7 скл.
ванільний цукор 1п..
олія 2 ст.л.
мука 3,5 скл.
олія для смаження 1 л.
цукрова пудра 0,5 скл.

 

Пампушки з вишнями у хлібопічці. Покроковий рецепт з фото.

Якщо у вас є хлібопічка, то готуйте пампухи з її допомогою, не вагаючись! Тісто для пампушок виходить дуже добре, підростає чудово! А самі пампухи – пухкі та смачні. За цим рецептом можна робити як пісні пампушки, так і здобні. Основний принцип, якого треба дотримуватись, під час приготування пампушок у хлібопічці – це спочатку для тіста додавати рідкі інгредієнти, а потім – сухі. Спробуйте! А поки хлібопічка робитиме тісто, Ви можете зайнятись, наприклад, приготуванням начинки. Скажу чесно, це дуже економить час. 

Як приготувати пампушки у хлібопічці.

У молоці кімнатної температури розвести дріжджі. Вилити у чашу хлібопічки. Додати цукор, сіль, яйце, ваніль, олію. Наприкінці додати муку. Ввімкнути режим “Тісто”. Ось і все. Залишилось почекати, поки хлібопічка приготує тісто для пампушок. У мене простенька, старенька хлібопічка “Дельфа”. Але, поки-що, працює справно. Коли тісто приготується, розкачуємо його шаром 1-2 см та вирізаємо кружечки. За бажанням, додаємо начинку. Наприклад, мак, вишні, повидло, халву, мармелад, сливи у власному соку, морожені ягоди, ванільний крем. Детальніше про приготування найрізноманітніших пампушок дивіться тут.

Зліплені пампушки смажимо на олії з обох сторін до золотистого, приблизо 3-4 хв. Викладаємо на паперовий рушник, щоб ввібрався зайвий жир. Посипаємо цукровою пудрою. Смачного!

 

0/5 (0 Reviews)