Інгредієнти:
молоко | 0,5 л |
дріжджі свіжі | 25 г |
яйця | 1 шт |
цукор | 0,7 скл. |
ванільний цукор | 1п.. |
олія | 2 ст.л. |
мука | 3,5 скл. |
олія для смаження | 1 л. |
цукрова пудра | 0,5 скл. |
Пампушки з вишнями у хлібопічці. Покроковий рецепт з фото.
Якщо у вас є хлібопічка, то готуйте пампухи з її допомогою, не вагаючись! Тісто для пампушок виходить дуже добре, підростає чудово! А самі пампухи – пухкі та смачні. За цим рецептом можна робити як пісні пампушки, так і здобні. Основний принцип, якого треба дотримуватись, під час приготування пампушок у хлібопічці – це спочатку для тіста додавати рідкі інгредієнти, а потім – сухі. Спробуйте! А поки хлібопічка робитиме тісто, Ви можете зайнятись, наприклад, приготуванням начинки. Скажу чесно, це дуже економить час.
Як приготувати пампушки у хлібопічці.
У молоці кімнатної температури розвести дріжджі. Вилити у чашу хлібопічки. Додати цукор, сіль, яйце, ваніль, олію. Наприкінці додати муку. Ввімкнути режим “Тісто”. Ось і все. Залишилось почекати, поки хлібопічка приготує тісто для пампушок. У мене простенька, старенька хлібопічка “Дельфа”. Але, поки-що, працює справно. Коли тісто приготується, розкачуємо його шаром 1-2 см та вирізаємо кружечки. За бажанням, додаємо начинку. Наприклад, мак, вишні, повидло, халву, мармелад, сливи у власному соку, морожені ягоди, ванільний крем. Детальніше про приготування найрізноманітніших пампушок дивіться тут.
Зліплені пампушки смажимо на олії з обох сторін до золотистого, приблизо 3-4 хв. Викладаємо на паперовий рушник, щоб ввібрався зайвий жир. Посипаємо цукровою пудрою. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!