Оселедець з морською капустою

Інгредієнти:

філе оселедця 0,5 кг
цибуля 2-3 шт.
морська капуста 300 г
олія 6 ст.л.
оцет 3 ст.л.
коріандр мелений щіпка
коріандр цілий щіпка

Оселедець з морською капустою – прекрасна закуска до будь-якого столу. Ця страва підходить як у будні, так і на святковий стіл.  Взагалі, оселедець дуже гарно поєднується з морською капустою. Корисно і смачно. Водночас, виглядає цікаво та оригінально. Оселедець, приготований в такий спосіб, виходить пряним та ароматним. А морська капуста ще більше це підкреслює. Хочу відмітити, що таку закуску з риби можна їсти у піст. Тому рецепт оселедця зараз є дуже актуальним.

Як приготувати

Оселедець почистити від шкіри і кісток, порізати шматочкми. Цибулю нарізати півкільцями. Я використовувала готову морську капусту, мариновану з овочами. Хоча можна приготувати таку ж і в домашніх умовах.

Викладати в банку, чергуючи шарми: цибуля – оселедець, щіпка коріандру меленого, щіпка коріандру цілого, 2 ст.л. олії, 1 ст.л. оцету. – морська капута – і т.д…

Залишити у холодильнику, мінімально на 1 доб, щоб добре промаринувалось.

Смачного!

0/5 (0 Reviews)