Інгредієнти:
філе оселедця | 0,5 кг |
цибуля | 2-3 шт. |
морська капуста | 300 г |
олія | 6 ст.л. |
оцет | 3 ст.л. |
коріандр мелений | щіпка |
коріандр цілий | щіпка |
Оселедець з морською капустою – прекрасна закуска до будь-якого столу. Ця страва підходить як у будні, так і на святковий стіл. Взагалі, оселедець дуже гарно поєднується з морською капустою. Корисно і смачно. Водночас, виглядає цікаво та оригінально. Оселедець, приготований в такий спосіб, виходить пряним та ароматним. А морська капуста ще більше це підкреслює. Хочу відмітити, що таку закуску з риби можна їсти у піст. Тому рецепт оселедця зараз є дуже актуальним.
Як приготувати
Оселедець почистити від шкіри і кісток, порізати шматочкми. Цибулю нарізати півкільцями. Я використовувала готову морську капусту, мариновану з овочами. Хоча можна приготувати таку ж і в домашніх умовах.
Викладати в банку, чергуючи шарми: цибуля – оселедець, щіпка коріандру меленого, щіпка коріандру цілого, 2 ст.л. олії, 1 ст.л. оцету. – морська капута – і т.д…
Залишити у холодильнику, мінімально на 1 доб, щоб добре промаринувалось.
Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!