Інгредієнти:
На 1 банку 0,5 л | |
---|---|
огірки | |
гірчиця | 0,5 ч.л. |
часник | 1 зуб. |
шматочок хрону | |
суцвіття кропу | |
сіль | 1 ч.л. |
цукор | 2 ч.л. |
оцет | 2 ч.л. |
Дуже люблю закручувати на зиму корнішони. А за цим рецептом мариновані огірочки – корнішони просто чудові! Хрусткі, як належить, в міру гострі та ароматні. І маринована цибуля з банки дуже смачна. Чудова закуска на зиму. Я викладаю на тарілку дрібненькі огірочки, а зверху на них цибульку. Смакота! Але найкраще у цьому рецепті огірків – це те, що не треба варити маринад та не потрібно нічого стерилізувати. Тут все легко і просто! І стоять без проблем всю зиму! Також перевагою для мене є те, що пропорція розрахована на маленьку банку 0,5 л. Для корнішонів це дуже добре. Якщо маєте бажання робити закрутки на зиму у більшій банці, просто збільшуєте всі інгредієнти, відповідно до розміру банки. Дуже хороший та практичний рецепт огірків на зиму. Рекомендую!
Як приготувати
На дно банки покласти суцвіття кропу, часник та хрін. Наповнити банку огірками, чергуючи з цибулею. Залити кип”ятком, накрити кришкою та залишити на 15 хв. Воду злити. Додати гірчицю в зернах, сіль, цукор та оцет. Залити кип”ятком, закрутити банку герметично. Збовтати, щоб сіль та цукор розчинились. Закутати на 1 добу до вистигання.
Вуа-ля! Ось Вам і весь рецепт маринованих корнішонів з цибулею та гірчицею! Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!