Інгредієнти:
печінка | 200 г |
морква | 2-3 шт. |
помідор | 2 шт. |
яйця | 4 шт. |
оливки | 100 г |
майонез | 1 п. |
Перед святом Пасхи багато із господинь шукають нові рецепти салатів на святковий стіл. Щоб і смачно, і гарно, і швидко. Якщо і Вам потрібні такі салати-новинки, тоді цей рецепт салату саме те, що треба. Смачний, простий і оригінальний. Спробуйте!
Як приготувати
Курячу печінку запанірувати в муці та посмажити на олії до готовності. Перемолоти блендером чи на м”ясорубці(я це зробила ще звечора напередодні). Посолити, заправити майонезом, щоб утворилася легка маса, але не розтікалася. Викладаємо печінку у глибоку тарілку. Наступний шар – відварена морква, крупно потерта – майонез. Далі – помідор, порізаний тоненькими четвертинками, як на фото. Солимо-перчимо. Викладаємо дрібно потерті яйця – майонез. Зверху викладаємо зелені оливки без кісточок, розрізані вздовж пополам. Святковий салат готовий. Всі до столу!))
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!