Інгредієнти:
молоко | 1 скл. |
вода | 0,5 л. |
дріжджі свіжі | 50 г |
яйця | 1 шт. |
олія | 2 ст.л |
сіль | 1 ч.л.. |
мука | 5 скл. |
цукор | 1 ч.л. |
спеції | за смаком |
Начинка | |
---|---|
сосиски | 500-700г |
помідор | 2 шт. |
сир | 100 г |
Рецепт міні піци з сосисками я використовую часто. Міні – піцу дуже зручно брати на природу для пікніка, в дорогу чи на роботу. Приготована порційно, тому дуже легко її запакувати і не потрібно нарізати. Міні-піца з сосисками смачна як в гарячому, так і в холодному вигляді. А якщо розігріти її на мангалі – то взагалі пальчики оближеш! Всі інгредієнти для приготування піци прості та доступні, тому це економний рецепт.
Як приготувати
З”єднати воду і молоко, підігріти до ледь- теплого. Розчинити дріжджі. Додати сіль, цукор, спеції( я додавала суміш спецій для піци). Додати яйце, олію та муку. Замісити тісто. Залишити підходити на 2 год. Потім перемішуємо тісто ще раз.
Відриваємо від тіста невеликі шматочки, розкачуємо. Кладемо сосиску та обгортаємо тістом. Робимо надрізи, товщиною приблизно 1,5 см, як на фото. Тоді вивертаємо кожен шматочок з сосоискою так, щоб він був горизонтально. Так повторюємо кожен надріз, вивертаючи почергово навхрест. Викладаємо міні піци у змащену форму. По центру міні-піцци викладаємо шматочки помідора, солимо, зверху посипаємо тертим сиром. У мене на фото копчений сир, але краще використовувати твердий сир. Випікаємо міні- піцци в розігрітій духовці при температурі 200-210 град 30 хв, поки підрум”яниться.
Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!