Легкий десерт з персика

Інгредієнти:

консервовані персики в сиропі 1 б.
персикове желе 1 уп.
йогурт персиковий 200 г

Пропоную Вашій увазі рецепт персикового десерта з йогуртом. Він дуже смачний та корисний. Такий десерт з персика швидко приготувати. А також він підійде тим, хто слідкує за фігурою, бо є легким та низькокалорійним. Дуже ніжний, з персиковийм йогуртом. Рекомендую спробувати!

 

 

 

 

 

Як приготувати

Персики вийняти з сиропу, змолоти блендером. Підігріти приблизно до 50-60 град. Додати 2 ст.л. персикового желе (порошку). Викласти у форми, охолодити.

До сиропу додати 1/2 скл води. Суміш нагріти до гарячого і додати решту желе, добре перемішати до розчинення. Охолодити, щоб желе застигло. 

У форму, на охолоджений персиковий мус, викласти йогурт. На йогурт – застигле желе, порізане шматочками. Зверху можна додати свіжі фрукти. Смачного!

0/5 (0 Reviews)