Інгредієнти:
консервовані персики в сиропі | 1 б. |
персикове желе | 1 уп. |
йогурт персиковий | 200 г |
Пропоную Вашій увазі рецепт персикового десерта з йогуртом. Він дуже смачний та корисний. Такий десерт з персика швидко приготувати. А також він підійде тим, хто слідкує за фігурою, бо є легким та низькокалорійним. Дуже ніжний, з персиковийм йогуртом. Рекомендую спробувати!
Як приготувати
Персики вийняти з сиропу, змолоти блендером. Підігріти приблизно до 50-60 град. Додати 2 ст.л. персикового желе (порошку). Викласти у форми, охолодити.
До сиропу додати 1/2 скл води. Суміш нагріти до гарячого і додати решту желе, добре перемішати до розчинення. Охолодити, щоб желе застигло.
У форму, на охолоджений персиковий мус, викласти йогурт. На йогурт – застигле желе, порізане шматочками. Зверху можна додати свіжі фрукти. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!