Інгредієнти:
куряче філе | 0,5 кг |
бекон | 200 г |
сир вердий | 50 г |
кріп | 2-3 гілочки |
сіль | за смаком |
спеції | за смаком |
Рулетики з беконом – дуже смачна страва з курки в духовці. Обов’язково спробуйте приготувати їх. Апетині, соковиті, запашні! Ммм..пальчики оближеш! Рецепт цих рулетиків в беконі дуже простий. Підходить як у будні, так і на святковий стіл, з гарніром, чи як самостійна м’ясна страва. Ось рецепт і покрокові фото
Як приготувати
Куряче філе тонко порізати та відбити. Посолити, додати спеції. Викласти у скляну посуду, накрити кришкою та поставити у холодильник, щоб промаринувалось не менеше, ніж на 1 добу.
Твердий сир (у мене на фото “Гауда”) порізати “соломкою”, довжиною приблизно 5 см і товщиною 1 см. Бекон краще використовувати вже готовий порізаний. Але його можна замінити і копченим бочком, який потрібно порізати якнайтонше.
Отже, беремо відбите і промариноване куряче м’ясо, викладаємо на нього смужку сиру і щіпку подрібненого кропу та згортаємо в рулет. Тоді обгортаємо шматочком бекону та зактіпляємо зубочисткою. Викладаємо у форму, злегка змащену олією. Запікаємо при температурі 190 град. 35-45 хв.
Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!