Інгредієнти:
На 4 порції | |
---|---|
картопля | 6-8 шт. |
баклажан | 1 шт. |
болгарський перець |
1 шт. |
цибуля | 1 шт. |
морква | 1 шт. |
олія | 2 ст.л. |
сіль | за смаком |
спеції | за смаком |
Картопля, запечена в рукаві. Рецепт з фото.
Ось ще один рецепт приготування пісної страви. Вона є смачною і, без сумніву, дуже корисною, що підходить навіть людям, яким потрібне дієтичне харчування. Приготувати таким чином можна практично будь-які овочі, але на фото картопля з баклажанами, перцем, морквою, запечена в рукаві. Готую її цілий рік, не залежно від сезону. Тому що в мене всі її дуже люблять, і тому що це швидкий рецепт. Я навіть спеціально заготовлюю овочі на зиму – заморожую у морозильній камері порізані баклажани і болгарський перець. А під час Різдвяного та Великого посту, витягаю з морозилки літні запаси, і таким чином урізноманітнюю пісне меню. Рекомендую цю просту страву для споживання у піст, для дієтичного чи вегетаріанського харчування.
Як приготувати
Картоплю та моркву почистити, порізати півкільцями. Баклажан і цибулю порізати півкільцями. Перець також почистити, порізати «соломкою». Всі овочі покласти у велику посуду, посолити, додати спеції, полити олією, перемішати.
Овочеву суміш покласти у рукав для запікання, зав’язати з обох сторін, зверху проткнути кілька разів зубочисткою або голкою, щоб під час запікання пар трішки випаровувався через ці отвори. Запікати картоплю в рукаві при температурі 200 град. 50-60 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!