Картопля в рукаві

Інгредієнти:

На 4 порції
картопля 6-8 шт.
баклажан 1 шт.
болгарський перець

1 шт.

цибуля 1 шт.
морква 1 шт.
олія 2 ст.л.
сіль за смаком
спеції за смаком

 

Картопля, запечена в рукаві. Рецепт з фото.

Ось ще один рецепт приготування пісної страви. Вона є смачною і, без сумніву, дуже корисною, що підходить навіть людям, яким потрібне дієтичне харчування. Приготувати таким чином можна практично будь-які овочі, але на фото картопля з баклажанами, перцем, морквою, запечена в рукаві. Готую її цілий рік, не залежно від сезону.  Тому що в мене всі її дуже люблять, і тому що це швидкий рецепт. Я навіть спеціально заготовлюю овочі на зиму – заморожую у морозильній камері порізані баклажани і болгарський перець. А під час Різдвяного та Великого посту, витягаю з морозилки літні запаси, і таким чином урізноманітнюю пісне меню. Рекомендую цю просту страву для споживання у піст, для дієтичного чи вегетаріанського харчування.

 

Як приготувати

Картоплю та моркву почистити, порізати півкільцями. Баклажан і цибулю порізати півкільцями. Перець також почистити, порізати «соломкою». Всі овочі покласти у велику посуду, посолити, додати спеції, полити олією, перемішати. 

 

 

 

 

 

 

Овочеву суміш покласти у рукав для запікання, зав’язати з обох сторін, зверху проткнути кілька разів зубочисткою або голкою, щоб під час запікання пар трішки випаровувався через ці отвори. Запікати картоплю в рукаві при температурі 200 град. 50-60 хв.

0/5 (0 Reviews)