Кабачкова лапша

Інгредієнти:

кабачок 1 шт.
оливкова олія 3 ст.л.
кунжут 1 ст.л.
сіль за смаком
спеції за смаком

Такий оригінальний салат з кабачків приготувала моя сестра. Як на мене, то рецепт дуже класний – простий, швидкий, економний. Кабачкова лапша виходить дуже смачною. ЇЇ можна подавати як гарячою, так і холодною. Спробуйте! Чудовий рецепт з кабачків на кожен день і у свята!

 

 

Як приготувати

Молоді кабачки нарізаємо повздовж у вигляді довгої лапші та обсмажуємо на оливковій олії зі спеціями постійно помішуючи 5-10 хв. Наприкінці додаємо кунжут (сезам), та доводимо до готовності ще 2 хв.
Я використовувала сіль,чоний перець,каррі та хмелі-сунелі за смаком…

Смачного!

0/5 (0 Reviews)