Інгредієнти:
кабачок | 1 шт. |
оливкова олія | 3 ст.л. |
кунжут | 1 ст.л. |
сіль | за смаком |
спеції | за смаком |
Такий оригінальний салат з кабачків приготувала моя сестра. Як на мене, то рецепт дуже класний – простий, швидкий, економний. Кабачкова лапша виходить дуже смачною. ЇЇ можна подавати як гарячою, так і холодною. Спробуйте! Чудовий рецепт з кабачків на кожен день і у свята!
Як приготувати
Молоді кабачки нарізаємо повздовж у вигляді довгої лапші та обсмажуємо на оливковій олії зі спеціями постійно помішуючи 5-10 хв. Наприкінці додаємо кунжут (сезам), та доводимо до готовності ще 2 хв.
Я використовувала сіль,чоний перець,каррі та хмелі-сунелі за смаком…
Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!