Інгредієнти:
Тісто | |
---|---|
яйця | 5 шт. |
мука | 5 ст.л. |
цукор | 5 ст.л. |
сода | 1 ч.л. |
Начинка | |
яблука | 1,5 кг |
цукор | 3-5 ст.л. |
кориця | 1 ч.л. |
манка | 2 ст.л. |
Маю хороший рецепт яблучного пирога в мультиварці. Дуже смачний, дуже яблучний, м”якенький та пахучий! Це щось середнє між запіканкою та пирогом, але надзвичайно ніжно та неймовірно смачно! Рецепт цього пирога з яблуками дуже простий та швидкий, вдається з першого разу. Тому така випічка з яблуками чудово підійде як на кожен день, так я на святковий стіл. Яблучний пиріг можна готувати як в мультиварці, так і В духовці. В мене розходиться моментально, просто тане в роті)))цим швидким рецептом яблучного пирога вже багато років користуються всі мої рідні – смакота!!! Рекомендую!
Як приготувати
Для початку потрібно почистити та порізати яблука на пластинки, не дуже тонко. Посипати цукром, додати корицю та 2 ст. л. манки, перемішати.
Тісто. 5 яєць, 5 ст.л. цукру, 5 ст.л. муки, 1 ч.л. соди, погашеної оцтом. Все збити міксером чи блендером до однорідності.
Чашу мультиварки змастити маслом, викласти яблука, рівномірно полити тістом. Закрити кришку мультиварки, випікати в режимі “Випічка” 1 год 30 хв.
Яблучний пиріг чудово виходить і у духовці. Випікаємо при температурі 200 град. близько 50 хв -1 год.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!