Яблучний пиріг в мультиварці

Інгредієнти:

 Тісто
яйця 5 шт.
мука 5 ст.л.
цукор 5 ст.л.
сода 1 ч.л.
Начинка
яблука 1,5 кг
цукор 3-5 ст.л.
кориця 1 ч.л.
манка 2 ст.л.

Маю хороший рецепт яблучного пирога в мультиварці. Дуже смачний, дуже яблучний, м”якенький та пахучий! Це щось середнє між запіканкою та пирогом, але надзвичайно ніжно та неймовірно смачно! Рецепт цього пирога з яблуками дуже простий та швидкий, вдається з першого разу. Тому така випічка з яблуками чудово підійде як на кожен день, так я на святковий стіл. Яблучний пиріг можна готувати як в мультиварці, так і В духовці. В мене розходиться моментально, просто тане в роті)))цим швидким рецептом яблучного пирога вже багато років користуються всі мої рідні – смакота!!! Рекомендую!

Як приготувати

Для початку потрібно почистити та порізати яблука на пластинки, не дуже тонко. Посипати цукром, додати корицю та 2 ст. л. манки, перемішати.

Тісто. 5 яєць, 5 ст.л. цукру, 5 ст.л.  муки, 1 ч.л. соди, погашеної оцтом. Все збити міксером чи блендером до однорідності.

Чашу мультиварки змастити маслом, викласти яблука, рівномірно полити тістом. Закрити кришку мультиварки, випікати в режимі “Випічка” 1 год 30 хв. 

Яблучний пиріг чудово виходить і у духовці. Випікаємо при температурі 200 град. близько 50 хв -1 год.

4/5 (2 Reviews)