Гарячий шоколад рецепт

Інгредієнти:

какао 4 ст.л.
цукор 4 ст.л.
крохмаль 1 ч.л.
молоко 1 скл.
шоколад 50 г

У мене гарячий шоколад асоціюється з домашнім затишком, теплом та гарним настроєм. Дуже люблю цей зігріваючий напій. Його легко приготувати в домашніх умовах. За цим простим рецептом виходить смачний, густий та ароматний справжній гарячий шоколад. Додавайте до нього різноманітні наповнювачі – горіхи, кунжут, мигдаль, фісташки, кокос, згущенку, м”яту, імбир, корицю, апельсинову цедру, карамель… та кожного разу отримуйте новий присмак. Чудовий поживний десерт в холод та негоду!

 

 

Як приготувати

Змішати разом какао, цукор та крохмаль. По-трохи влити молоко, перемішуючи вінчиком, щоб не було комочків. Покришити туди 50 г шоколаду. Варити на маленькому вогні, постійно помішуючи 5-7 хв, поки маса не стане густішою та однорідною. Не дайте скипіти! Зняти з вогню. Додати наповнювач.

Гарячий шоколад готовий! Смачного!

0/5 (0 Reviews)