Інгредієнти:
какао | 4 ст.л. |
цукор | 4 ст.л. |
крохмаль | 1 ч.л. |
молоко | 1 скл. |
шоколад | 50 г |
У мене гарячий шоколад асоціюється з домашнім затишком, теплом та гарним настроєм. Дуже люблю цей зігріваючий напій. Його легко приготувати в домашніх умовах. За цим простим рецептом виходить смачний, густий та ароматний справжній гарячий шоколад. Додавайте до нього різноманітні наповнювачі – горіхи, кунжут, мигдаль, фісташки, кокос, згущенку, м”яту, імбир, корицю, апельсинову цедру, карамель… та кожного разу отримуйте новий присмак. Чудовий поживний десерт в холод та негоду!
Як приготувати
Змішати разом какао, цукор та крохмаль. По-трохи влити молоко, перемішуючи вінчиком, щоб не було комочків. Покришити туди 50 г шоколаду. Варити на маленькому вогні, постійно помішуючи 5-7 хв, поки маса не стане густішою та однорідною. Не дайте скипіти! Зняти з вогню. Додати наповнювач.
Гарячий шоколад готовий! Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!