Інгредієнти:
говяжий язик | 1 кг |
гриби білі | 200 г |
сир | 100 г |
горіхи грецькі | 2 ст.л. |
сметана | 1 скл |
гірчиця | 1 ст.л. |
Гаряча закуска з язика. Покроковий рецепт з фото
Телячий чи свинячий язик вважається делікатесом. І це, насправді, продукт для гурманів. Бо з язика можна приготувати як надзвичайно смачні та вишукані страви, так і зіпсувати цей продукт. В цьому смачному рецепті воловий язик в гірчичному соусі, білі гриби, сир та грецькі горіхи. Доволі незвичайне поєднання. Я скуштувала цю гарячу закуску з язика в одному місцевому ресторані, тільки там гриби були мариновані. Вдома спробувала відтворити. Вийшло по-справжньому смачно, я би навіть сказала – шикарно. Тому рекомендую цю гарячу закуску для святкового столу.
Як приготувати
Воловий язик відварити з лавровим листом до м’якості. Занурити у холодну воду і швидко зняти шкіру( в холодній воді зробити це легко). Порізати язик пластинками. На пательню налити олію і трохи посмажити язик до золотистого з обох боків. Додати сметану, гірчицю, сіль та спеції, перемішати. Потушити в соусі кілька хвилин. Викласти язик плоску на тарілку. На язик викласти відварені білі гриби. Полити соусом. Залишити, щоб соус впитався. Перед подачею посипати тертим сиром та різаними грецькими горіхами і поставити у мікрохвильовку, щоб сир розплавився. Споживати гарячим. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!