Інгредієнти:
На 2 л каструлю |
|
курячі стегна | 2 шт |
картопля | 6 шт |
гарбуз | 300 – 400г |
морква | 1 шт |
цибуля | ½ шт |
суп харчо | 1 брикет |
олія | 2 ст.л. |
сіль | до смаку |
перець | до смаку |
білий хліб | 200г |
Супи з гарбузом є смачними та корисними. Їх часто використовують для дитячого та дієтичного харчування. Такий суп дуже смакує моїм дітям. Не так через смакові властивості гарбуза, як завдяки хрустким грінкам.)) Готувати гарбузовий суп зовсім не складно. Він чудово підходить на обід. Густий, поживний та смачний. Спробуйте, і я впевнена, що цей рецепт гарбузового супу, стане одним із Ваших улюблених на кожен день.
Як готувати
Відварюємо курячі стегна, додаємо картоплю, порізану кубиками. Окремо відварюємо в невеликій кількості підсоленої води, порізану моркву і гарбуз. Мелемо блендером і робимо гарбузове пюре. Коли картопля і курка закипить, додати ½ брикету супу харчо, добре розмішати. Потім влити гарбузово-морквяне пюре. Посолити за смаком. Варити ще кілька хвилин, поки звариться картопля. Заправити цибулею, посмаженою на олії.
Для грінок . Посмажити на сковороді без олії білий хліб, порізаний кубиками. Подавати, посипавши грінками чи смаженим гарбузовим насінням
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!